Dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad, pri čemu je tom prilikom istaknuta vrlo dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS, posebno u proteklih godinu i po dana.

Vulin je istakao da je jedan od prioriteta naše zemlje bezbedno i stabilno snabdevanje stanovništva ne samo osnovnim životnim namirnicama, već i gasom, naftom i električnom energijom, te da su naftna postrojenja pod posebnom pažnjom policije sa ciljem očuvanja visokog nivoa njihove bezbednosti.

On je poručio da se protiv naše države vodi specijalni rat i da zbog lažnih dojava o bombama kontradiverzioni timovi MUP-a obavljaju preventivne preglede i u objektima NIS-a kako naftna industrija ne bi prestajala sa radom.

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev pohvalio je rad pripadnika Jedinice za bezbednost na rekama, koja je osnovana po naredbi ministra Vulina, i njihovu borbu protiv krijumčarenja akcizne robe na rekama, pre svega nafte i naftnih derivata, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 24.07.2024. Istaknute vesti za 23.07.2024. Istaknute vesti za 22.07.2024. Istaknute vesti za 21.07.2024. Istaknute vesti za 20.07.2024. Istaknute vesti za 19.07.2024.