Helikopterska jedinica MUP-a Srbije gasi požar u Trebinju

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin saopštio je da su danas u Trebinje sletela dva helikoptera MUP-a, opremljena odgovarajućim vedrima, i da su zajedno sa kolegama iz Helikopterskog servisa Republike Srpske od jutros ostvarili preko 70 naleta i bacanja vode na požar.

Bulin je sa direktorom Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske Milanom Novitovićem i gradonačelnikom Trebinja Mirkom Đurićem, obišao pripadnike Helikopterske jedinice MUP-a Srbije koji su angažovani na gašenju požara u okolini Trebinja na potezu Skoči grm – Bare – Devojačke grede koji se, usled visokih temperatura i jakog vetra, brzo širi.

On je naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uvek tu za građane Republike Srpske.

Kakva god pomoć bude potrebna mi smo tu. Helikopteri će biti ovde dokle bude bilo potrebe, dok se požar ne lokalizuje i zagasi. Hoću da uverim građane Republike Srpske da je Srbija uvek tu,  poručio je ministar.

 

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 14.04.2024. Istaknute vesti za 13.04.2024. Istaknute vesti za 12.04.2024. Istaknute vesti za 11.04.2024. Istaknute vesti za 10.04.2024. Istaknute vesti za 09.04.2024.