Kisić posetila decu iz dijaspore učesnike sportskog kampa „Srbija te zove 2022“

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić i pomoćnica ministarke u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević posetile su danas decu iz dijaspore, učesnike ovogodišnjeg sportskog kampa „Srbija te zove 2022“.

Ovaj kamp organizuje udruženje „Sportstars“, a njegovo održavanje je podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kisić je tom prilikom rekla da je veliko zadovoljstvo biti u društvu dece, zbog koje sve što radimo ima smisao i koja su naša budućnost.

Ovde su deca iz naše dijaspore, koja su došla u svoju zemlju, odakle potiču njihovi preci i nadamo se da će oni sutra, kao vrhunski sportisti, sa ponosom nositi dres Srbije i da ćemo, zahvaljujući njima, mnogo puta čuti našu himnu na postoljima širom sveta, poručila je Kisić.

Ministarka je zahvalila udruženju „Sportstars“ na promovisanju pravih vrednosti i značaja sporta, navodeći da u kampu, koji se održava uz podršku predsednika Republike Aleksandra Vučića, deca imaju priliku da u svojoj zemlji uče od najboljih sportista naše države.

Ministarstvo za rad, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja uvek će podržavati aktivnosti udruženja kao što je „Sportstars“, dodala je ona.

Proslavljeni odbojkaš i reprezentativac Srbije Željko Tanasković, koji je jedan od trenera u ovom kampu, iskazao je zahvalnost ministarki Kisić na podršci i naveo da deca u kampu imaju priliku da se ostvare u sportovima kojima se bave i da, pored svakodnevnih treninga i utakmica, upoznaju lepote glavnog grada Srbije.

Tanasković je istakao da je podrška Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja veoma bitna i da će se predavači truditi da svako dete sa ovogodišnjeg kampa ostvari svoje snove.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 03.12.2023. Istaknute vesti za 02.12.2023. Istaknute vesti za 01.12.2023. Istaknute vesti za 30.11.2023. Istaknute vesti za 29.11.2023. Istaknute vesti za 28.11.2023.