petak - 12 avgusta 2022
23 °c
Belgrade
23 ° Sub
23 ° Ned
26 ° Pon
28 ° Uto

Konkurs za 138 radnika u novom KPZ-u u Kragujevcu

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije raspisala je danas konkurs za prijem u radni odnos 138 pripadnika Službe za obezbeđenje u novom Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) u Kragujevcu, čije je otvaranje planirano do kraja godine.

Novi KPZ, smeštajnih kapaciteta za 500 lica lišenih slobode, imaće najviši stepen obezbeđenja i biće opremljen posebnim tehničkim sistemom zaštite koji podrazumeva i više stotina termovizijskih kamera najnovije generacije.

Zavod se gradi u skladu sa savremenim standardima evropskih zatvorskih pravila i moći će da se poredi sa najsavremenijim zatvorima Evropske unije.

Prilikom izgradnje biće ispoštovani svi međunarodni standardi u pogledu humanog smeštaja, adekvatne zdravstvene zaštite lica lišenih slobode i čuvanja osetljivih kategorija, u koje spadaju i lica sa posebnim potrebama.

Zavod će biti opremljen nameštajem proizvedenim u kazneno-popravnim ustanovama u Nišu, Požarevcu (Zabeli), Sremskoj Mitrovici, KPZ-u za maloletnike u Valjevu, kao i posteljinom koju šiju osuđenice u KPZ-u za žene u Požarevcu, čime su ostvarene velike uštede budžetskih sredstava.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde, kao i na sajtu eUprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i u listu „Poslovi“, a rok za podnošenje prijava je od 21. jula do 4. avgusta.

Hvala što čitate POSTINFO!

👋

Dobijajte ažuriranje u realnom vremenu o ovoj objavi direktno na svom uređaju, pretplatite se sada.

POSTINFO

POSTINFO

Postinfo je novi medij na javnoj sceni Srbije i Balkana. Redovno ćemo naše pratioce informisati o najnovijim i najaktuelnijim vestima i analizama iz oblasti politike, ekonomije, bezbednosti, društva, sveta, kulture i sporta, kao i o drugim zanimljivostima. Urednici, novinari, kolumnisti, saradnici i prijatelji Post infa imaju zadatak da putem našeg sajta i društvenih mreža i kanala objave sve ono što drugi nisu saznali ili ne smeju o tome da pišu i govore. Objavljivaćemo vesti, informacije i stavove onakve kakve jesu trudeći se da pohvalimo sve ono što zaslužuje da bude nagrađeno, da iskritikujemo ono što zaslužuje da bude kritikovano a sve u službi istine i pravde. Postinfo uvek na Tvojoj strani!

Pročitaj na istu temu

Po danima

avgust 2022.
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Postinfo tvitovi

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu