Konkurs za 138 radnika u novom KPZ-u u Kragujevcu

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije raspisala je danas konkurs za prijem u radni odnos 138 pripadnika Službe za obezbeđenje u novom Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) u Kragujevcu, čije je otvaranje planirano do kraja godine.

Novi KPZ, smeštajnih kapaciteta za 500 lica lišenih slobode, imaće najviši stepen obezbeđenja i biće opremljen posebnim tehničkim sistemom zaštite koji podrazumeva i više stotina termovizijskih kamera najnovije generacije.

Zavod se gradi u skladu sa savremenim standardima evropskih zatvorskih pravila i moći će da se poredi sa najsavremenijim zatvorima Evropske unije.

Prilikom izgradnje biće ispoštovani svi međunarodni standardi u pogledu humanog smeštaja, adekvatne zdravstvene zaštite lica lišenih slobode i čuvanja osetljivih kategorija, u koje spadaju i lica sa posebnim potrebama.

Zavod će biti opremljen nameštajem proizvedenim u kazneno-popravnim ustanovama u Nišu, Požarevcu (Zabeli), Sremskoj Mitrovici, KPZ-u za maloletnike u Valjevu, kao i posteljinom koju šiju osuđenice u KPZ-u za žene u Požarevcu, čime su ostvarene velike uštede budžetskih sredstava.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde, kao i na sajtu eUprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i u listu „Poslovi“, a rok za podnošenje prijava je od 21. jula do 4. avgusta.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 30.11.2023. Istaknute vesti za 29.11.2023. Istaknute vesti za 28.11.2023. Istaknute vesti za 27.11.2023. Istaknute vesti za 26.11.2023. Istaknute vesti za 25.11.2023.