Nastavak ulaganja u modernizaciju opreme za pripadnike JZO

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas pokaznoj vežbi pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, ističući da oni svoj život stavljaju u službu države i onih koji je predstavljaju.

Vulin je podvukao da Srbija veoma ceni rad pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata i da je njemu kao ministru važno da svaki njen pripadnik bude bezbedan i siguran.

On je napomenuo da MUP u poslednjih godinu i po dana kontinuirano nabavlja opremu i najsavremenije pancire za pripadnike policije upravo zbog njihove lične bezbednosti.

Ministar je, prethodno obišavši novoizgrađene i renovirane prostorije u sedištu Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, poručio da svako ulaganje u opremu i vozila i renoviranje prostorija doprinosi efikasnijem radu policije.

Vulin je nakon taktičko-tehničkog zbora, na kojem su predstavljena najnovija vozila i oprema koju koriste pripadnici ove jedinice, naglasio da će se nastaviti sa ulaganjima i modernizacijom opreme.

Na pokaznoj vežbi te jedinice prikazana su tri scenarija napada na štićeno lice, kao i reagovanje tima za neposrednu fizičku zaštitu u tim situacijama.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 14.04.2024. Istaknute vesti za 13.04.2024. Istaknute vesti za 12.04.2024. Istaknute vesti za 11.04.2024. Istaknute vesti za 10.04.2024. Istaknute vesti za 09.04.2024.