Pogoni kompanije „Jumko” od velikog značaja za Vranje

Ministarka privrede u Vladi Republike Srbije Anđelka Atanasković obišla je danas pogon kompanije „Jumko” u Golemom Selu kod Vranja, ukazavši tom prilikom na izuzetan značaj koji taj pogon ima za ovaj kraj.

Atanasković je rekla da je prioritet Ministarstva otvaranje fabrika i pomoć pre svega ugroženim područjima, izrazivši zadovoljstvo činjenicom da se ovde odlično radi i da su zaposleni zadovoljni.

Prema njenim rečima, tu uglavnom rade majke koje imaju po dvoje, troje dece, što je veoma važno za očuvanje ovog strateškog područja Srbije.

Direktor pogona Goran Simonović izrazio je zahvalnost na podršci, istakavši da se konstantno ulažu napori za održanje i unapređenje poslovanja jer je ova fabrika od presudnog značaja za održanje ovog kraja.

Obilasku su prisustvovali i državni sekretar Ministarstva  privrede Dragan Stevanović, narodni poslanik Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Pčinjskog upravnog okruga Srećko Pejković.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 03.12.2023. Istaknute vesti za 02.12.2023. Istaknute vesti za 01.12.2023. Istaknute vesti za 30.11.2023. Istaknute vesti za 29.11.2023. Istaknute vesti za 28.11.2023.