RIK ODLUČIO: Novo glasanje u Velikom Trnovcu u ČETVRTAK

Na 77. sednici Republičke izborne komisije, održanoj 24. juna, doneto je Rešenja o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkom mestu za koje je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati ponovnog glasanja. Glasanje na biračkom mestu broj 6. opštine Bujanovac, biće ponovljeno u četvrtak, 30 juna 2022. godine.

Doneta je i Odluka o obliku, izgledu, boji i sadržini glasačkog listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za narodne poslanike, kojom je određeno da će se glasački listići po kojima će birači glasati na ponovnom glasanju na izborima za narodne poslanike 30. juna, štampati u jezičkoj varijanti na srpskom i albanskom jeziku, na papiru formata A-3. Određeno je da će se glasački listići štampati na papiru rezedo boje, dok će kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije biti štampan na papiru roze boje.

Foto: foto@RIK

Na sednici je doneta Odluka o utvrđivanju broja glasačkih listića za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za narodne poslanike, prema kojoj se utvrđuje da će biti štampano 1.089 glasačkih listića.

Sednici je predsedavao predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 30.11.2023. Istaknute vesti za 29.11.2023. Istaknute vesti za 28.11.2023. Istaknute vesti za 27.11.2023. Istaknute vesti za 26.11.2023. Istaknute vesti za 25.11.2023.