sreda - 10 avgusta 2022
22 °c
Belgrade
22 ° Čet
24 ° Pet
22 ° Sub
19 ° Ned

RIK ODLUČIO: Novo glasanje u Velikom Trnovcu u ČETVRTAK

Na 77. sednici Republičke izborne komisije, održanoj 24. juna, doneto je Rešenja o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkom mestu za koje je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati ponovnog glasanja. Glasanje na biračkom mestu broj 6. opštine Bujanovac, biće ponovljeno u četvrtak, 30 juna 2022. godine.

Doneta je i Odluka o obliku, izgledu, boji i sadržini glasačkog listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za narodne poslanike, kojom je određeno da će se glasački listići po kojima će birači glasati na ponovnom glasanju na izborima za narodne poslanike 30. juna, štampati u jezičkoj varijanti na srpskom i albanskom jeziku, na papiru formata A-3. Određeno je da će se glasački listići štampati na papiru rezedo boje, dok će kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije biti štampan na papiru roze boje.

Foto: foto@RIK

Na sednici je doneta Odluka o utvrđivanju broja glasačkih listića za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za narodne poslanike, prema kojoj se utvrđuje da će biti štampano 1.089 glasačkih listića.

Sednici je predsedavao predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević.

Hvala što čitate POSTINFO!

👋

Dobijajte ažuriranje u realnom vremenu o ovoj objavi direktno na svom uređaju, pretplatite se sada.

POSTINFO

POSTINFO

Postinfo je novi medij na javnoj sceni Srbije i Balkana. Redovno ćemo naše pratioce informisati o najnovijim i najaktuelnijim vestima i analizama iz oblasti politike, ekonomije, bezbednosti, društva, sveta, kulture i sporta, kao i o drugim zanimljivostima. Urednici, novinari, kolumnisti, saradnici i prijatelji Post infa imaju zadatak da putem našeg sajta i društvenih mreža i kanala objave sve ono što drugi nisu saznali ili ne smeju o tome da pišu i govore. Objavljivaćemo vesti, informacije i stavove onakve kakve jesu trudeći se da pohvalimo sve ono što zaslužuje da bude nagrađeno, da iskritikujemo ono što zaslužuje da bude kritikovano a sve u službi istine i pravde. Postinfo uvek na Tvojoj strani!

Pročitaj na istu temu

Po danima

avgust 2022.
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Postinfo tvitovi

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu