subota - 13 avgusta 2022
21 °c
Belgrade
21 ° Ned
26 ° Pon
27 ° Uto
31 ° Sre

Saradnja sa sportskim savezima za dalji razvoj sporta u policiji

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin potpisao je danas u ime tog ministarstva sporazume o saradnji sa predstavnicima Streljačkog saveza Srbije, Bokserskog saveza Srbije, Tekvondo asocijacije Srbije, Srpskog atletskog saveza, Rvačkog saveza Srbije i Karate kluba „Šampioni“ iz Banje Koviljače.

Vulin je istakao da su sporazumi potpisani u cilju još veće promocije srpskog sporta, MUP-a i navedenih saveza na domaćem i međunarodnom planu, dodavši da će saradnja, pre svega, biti uspešna u onoj meri u kojoj budemo motivisali mlade ljude da požele da počnu da se bave sportom, postanu deo tog ministarstva i usvoje zdrav način života.

Ministar je istakao da je MUP, u proteklih godinu i po dana, uložio značajna sredstva u razvoj sporta u policiji i da će saradnja sa sportskim savezima doprineti daljem razvoju sporta među pripadnicima policije.

Veoma je važno da policajci budu zdravi i da imaju jednake uslove i šansu da se bave sportom. Verujem da će se formiranjem policijskih sportskih udruženja, uz pomoć sportskih saveza,  mnogo više policijskih službenika baviti rekreativnim sportom, rekao je on.

Vulin je napomenuo da pripadnici Sportske jedinice MUP-a imaju zapažene rezultate na Svetskim policijskim igrama u Roterdamu i da za sada imaju tri osvojene zlatne medalje.

Naši sportisti dobili su zaposlenje u MUP-u i najbolje uslove za pripreme i treninge, a saradnja sa sportskim savezima omogućava im da imaju najbolje trenere i edukaciju, ukazao je on.

Hvala što čitate POSTINFO!

👋

Dobijajte ažuriranje u realnom vremenu o ovoj objavi direktno na svom uređaju, pretplatite se sada.

POSTINFO

POSTINFO

Postinfo je novi medij na javnoj sceni Srbije i Balkana. Redovno ćemo naše pratioce informisati o najnovijim i najaktuelnijim vestima i analizama iz oblasti politike, ekonomije, bezbednosti, društva, sveta, kulture i sporta, kao i o drugim zanimljivostima. Urednici, novinari, kolumnisti, saradnici i prijatelji Post infa imaju zadatak da putem našeg sajta i društvenih mreža i kanala objave sve ono što drugi nisu saznali ili ne smeju o tome da pišu i govore. Objavljivaćemo vesti, informacije i stavove onakve kakve jesu trudeći se da pohvalimo sve ono što zaslužuje da bude nagrađeno, da iskritikujemo ono što zaslužuje da bude kritikovano a sve u službi istine i pravde. Postinfo uvek na Tvojoj strani!

Pročitaj na istu temu

Po danima

avgust 2022.
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Postinfo tvitovi

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu