Selaković čestitao Kurban-bajram

Ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković čestitao je danas Kurban-bajram reisu-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji Mevludu Dudiću i svim vernicima islamske veroispovesti.

Šef srpske diplomatije je u čestitkama poželeo da ovaj veliki praznik oplemeni srca i domove svih vernika, verom u neprolazne vrednosti međusobnog poštovanja i uvažavanja, nadahnjujući ih da složno slede put zajedništva i tolerancije.

„Delujući solidarno i iskazujući ljubav i poštovanje jedini prema drugima možemo zajednički pronaći odgovore na sva iskušenja pred kojima se nađemo, u duhu milosrđa i dobročinstva”, istakao je ministar u čestitki upućenoj Seadu Nasufoviću.

U čestitki Mevludu Dudiću Selaković je poželeo je da praznični dani budu ispunjeni srećom, spokojem, dobrim zdravljem i verom u svetliju budućnost.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 12.07.2024. Istaknute vesti za 11.07.2024. Istaknute vesti za 10.07.2024. Istaknute vesti za 09.07.2024. Istaknute vesti za 08.06.2024. Istaknute vesti za 07.06.2024.