U Beogradu održana konferencija „10th IPMA Research Conference“

Nacionalna akademija za javnu upravu saopštila je da je konferencija „10th IPMA Research Conference“ pod nazivom „Value Co-creation in the Project Society“, na kojoj su učestvovali vodeći svetski stručnjaci iz oblasti upravljanja projektima, održana od 19. do 21. juna u prostorijama ove akademije.

Konferenciju je organizovala IPMA (International Project Management Association), koju čine članice iz više od 70 zemalja, u saradnji sa Udruženjem za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija i Nacionalnom akademijom za javnu upravu, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i globalne izdavačke kuća „Elsevier“.

Događaj su otvorili predsednik IPMA Jop Šeferli i predsednik IPMA Srbija prof. dr Vladimir Obradović, kao i prof. dr Dejan Miletić, a učesnicima su se obratili renomirani stručnjaci u ovoj oblasti – dr Mutu de Silva i Antonija Nieta Rodrigez.

Skupu je prisustvovalo više od 200 učesnika iz više od 30 zemalja, kao i urednici tri najboljerangirana naučna časopisa na svetu.

U okviru trodnevnog programa obrađene su teme od posebnog značaja za Srbiju, kao što su „Upravljanje projektima u javnom sektoru“ i „Održivo upravljanje projektima“.

U okviru programa, organizovan je i poseban događaj za studente – Hackdays 2022, na temu klimatskih promena, cirkularne ekonomije, e-uprave, upravljanja projektima u zdravstvu, dodaje se u saopštenju.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 02.03.2024. Istaknute vesti za 01.03.2024. Istaknute vesti za 29.02.2024. Istaknute vesti za 28.02.2024. Istaknute vesti za 27.02.2024. Istaknute vesti za 26.02.2024.