Uručeni ključevi novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu

Novi Sad

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin svečano je danas uručio ključeve novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu, poručivši da država izuzetno poštuje svakog ko čuva njen mir i stabilnost.

Vulin je, podsetivši na to da je ovaj program pokrenut na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakao da naša zemlja može da računa na svakog pripadnika službi bezbednosti u najtežim vremenima.

Ovo je samo jedan od načina da im država pokaže da i oni mogu da računaju na nju, da će njihove porodice biti zbrinute i sigurne i da će moći uvek da se posvete onome što iskreno vole – čuvanju svoje zemlje i naroda, naglasio je Vulin.

On je dodao da je ponosan na to što je deo Vlade koja je radila na tome i što vidi da je ono što je nekad bio samo daleki, magloviti san kome su se često smejali, u koga su često sumnjali, postao java, koja čini da život bude bolji, da dece bude više, da porodice budu srećnije.

To je smisao svakog života i to je mera uspeha svake vlade, poručio je ministar.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju u nove stanove i najavio da će zbog velikog interesovanja biti nastavljena izgradnja stanova u Novom Sadu.

On je naveo da su ovde izgrađena 1.972 stana za pripadnike Vojske, policije, Bezbednosno-informativne agencije, pravosudne straže, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu i ljude koji su vojni invalidi i koji su, plativši najskuplju cenu, zadužili otadžbinu da im se bar na jedan način oduži.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 04.12.2023. Istaknute vesti za 03.12.2023. Istaknute vesti za 02.12.2023. Istaknute vesti za 01.12.2023. Istaknute vesti za 30.11.2023. Istaknute vesti za 29.11.2023.