Vulin čestitao Snežani Momčilović zlato na Svetskim policijskim igrama

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je pripadnica Sportske jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Snežana Momčilović osvojila zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu, u kategoriji „Lady“, na Svetskim policijskim igrama u Roterdamu, ostavivši iza sebe predstavnice UAE i SAD.

„Proteklih dana pripadnici Sportske jedinice MUP-a Srbije pokazali su čitavom svetu da srpska policija ima najbolje rvače. Osvajanjem zlatne medalje u praktičnom streljaštvu u kategoriji „Lady“, u oštroj konkurenciji, pokazali ste da imamo i izuzetne strelce.

Hvala vam što požrtvovanom borbom iznova potvrđujete činjenicu da Srbija ima veoma razvijenu i visokokvalitetnu policiju. Obradovali ste naše celo ministarstvo, baš kao i celu Srbiju“, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 02.03.2024. Istaknute vesti za 01.03.2024. Istaknute vesti za 29.02.2024. Istaknute vesti za 28.02.2024. Istaknute vesti za 27.02.2024. Istaknute vesti za 26.02.2024.