Zahvalnost Džonu Malkoviču na promociji srpskog turizma

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić prisustvovala je sinoć izvođenju predstave „Paklena komedija – ispovest serijskog ubice“ sa Džonom Malkovičem u glavnoj ulozi, u Feliks Romulijani, u okviru Zaječarskog kulturnog leta i Art Link festivala.

Matić je iskazala zahvalnost Malkoviču na zainteresovanosti i želji da nastupa u Srbiji, ukazavši na značaj njegovog nastupa za promociju srpskog turizma, kulture i imidža naše zemlje u svetu.

Ona je takođe izrazila uverenje da će njegovo gostovanje učiniti Feliks Romulijanu i samu Srbiju još vidljivijom na kulturno-turističkoj mapi Evrope.

Poznati filmski i pozorišni glumac iskazao je zahvalnost na toploj dobrodošlici i prilici da po drugi put nastupa u Srbiji – pre dve godine na FEST-u, a sada u okviru evropske turneje, u jedinstvenom ambijentu drevnog rimskog grada iz 3. veka, istakavši pozitivne impresije koje je stekao.

Predstavu „Paklena komedija – ispovest serijskog ubice“, u režiji Mihaela Šturmingera, izveli su Džon Malkovič, soprani Čen Reiz i Suzan Langbejn sa orkestrom Bečke akademije, Vroclavski baroknim orkestrom i dirigentom Martinom Haselbekom.

POSTINFO

POSTINFO

Na tvojoj strani!

Sledeći post

Dobrodošli nazad!

Prijavite se na svoj nalog ispod

Preuzmi svoju lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte da biste resetovali lozinku.

Dozaj novu Playlistu

Istaknute vesti za 24.07.2024. Istaknute vesti za 23.07.2024. Istaknute vesti za 22.07.2024. Istaknute vesti za 21.07.2024. Istaknute vesti za 20.07.2024. Istaknute vesti za 19.07.2024.